Prezenta Politica de confidentialitate explică modul în care MyDrago.ro colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal.

Prelucrare date personale

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de MyDrago.ro, numai in scopul de a confirma comenzile si stocurile, pentru contactarea cumparatorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor speciale, in scopul furnizarii si facturarii produselor, in scopuri, promotionale si comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

Securitatea datelor personale

La MyDrago.ro, asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor este prioritara in cadrul serviciilor oferite clientilor.

Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii acestui magazin raman STRICT CONFIDENTIALE.

Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de catre institutii abilitate ale statului.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate in baza de date a magazinului si sunt protejate prin toate mecanismele de protectie ale sistemului de operare si ale bazei de date (firewall, parole, alte mecanisme de securitate). eSun a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal sunt inregistrate, organizate si securizate conform cerintelor normative in vigoare. Accesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglemantat prin politici si proceduri de securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca a datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara celor persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul mai sus precizat.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate numai cu acordul dumneavoastra. Acordul pentru pastrarea datelor cu caracter personal este obtinut prin bifarea optiunii “sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare” din formularul de inregistrare. Bifand optiunea “sunt de acord….” intelegem ca avem acordul dvs. implicit de pastrare a datelor cu caracter personal. Informatiile furnizate la inregistrarea pe site sunt pastrate in baza de date atata timp cat doriti sa mentineti contul de utilizator. Astfel, puteti reveni oricand pentru o noua comanda fara a mai fi necesara completarea datelor.

Informatiile colectate sunt accesibile numai personalului MyDrago.ro cu responsabilitati de administrare a site-ului si sunt pastrate (cu acordul dvs.) pe o perioada nedeterminata in baza de date a sistemului.

Aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor personale din baza de date a magazinului. Pentru exercitarea acestui drept persoana in cauza va trimite operatorului o cerere, in care solicita stergerea datelor, pe adresa de e-mail: contact@mydrago.ro. Cererea va fi solutionata in termen de 48 de ore de la primirea ei. Stergerea datelor personale se efectueaza in baza procedurilor interne stabilite pentru aceasta actiune.

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de MyDrago.ro numai cu acordul dumneavoastra.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, din motive intemeiate si legitime, cu privire la prelucrarea datelor sale personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In vederea protejarii drepturilor persoanelor, operatorul este obligat sa asigure confidentialitatea prelucrarilor, in sensul ca toate persoanele care au acces la date cu caracter personal nu pot sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia situatiilor in care actioneaza in virtutea unei obligatii legale.

Pentru exercitarea acestor drepturi persoana in cauza va trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: contact@mydrago.ro in atentia administratorului magazinului virtual.

Drepturile Utilizatorului

Ca utilizator, la MyDrago.ro, va sunt garantate urmatoarele drepturi, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevazute de Legea nr.677/2001

  • dreptul la informare
  • dreptul la acces la date
  • dreptul de interventie
  • dreptul de opozitie
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa justitiei
  • dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere

In vederea exercitarii drepturilor mai sus prevazute utilizatorul va inainta catre MyDrago.ro o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Dreptul de denuntare a contractului

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si nedesigilat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile calendaristisce de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca produs folosit sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Notificarea se va data si se va trimite, de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail, la adresa: contact@mydrago.ro, in atentia administratorului magazinului virtual, sau prin posta la adresa: Str. Stefan cel Mare Nr. 35-37, Et. 2 Stand S1, Constanța, România.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de catre client direct din depozitul nostru sau al celor livrate direct de personalul nostru catre client.

Add to cart
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.
Accept
mai târziu...